Booking

Vi har stor erfaring i alle typer arrangementer, og vi står gerne til rådighed når det gælder gode råd når du booker.


Her på siden har vi lavet en checkliste, som kan give dig en hånd. Har du andre spørgsmål kan du skrive til os her på siden - så tager vi kontakt til dig snarest.

 

Booking:

Når du kontakter os vedr. et arrangement, reserverer vi datoen til dig i vores kalender. Vi afgiver et tilbud på arrangementet, og du svarer om tilbuddet passer dig. Skulle der komme en henvendelse på samme dato, tager vi straks kontakt til dig, så du er klar over, at andre er interesserede i at booke denne dato.

 

Når du siger ja til at booke vores trio beder vi dig bekræfte arrangementet på email - denne bekræftelse betragtes som bindende både for trioen og for dig. Vi forbeholder os dog ret til at benytte kvalificerede afløsere ved sygdom - vi har et stort netværk blandt dygtige københavnske musikere.

 

 

Selve arrangementet:

Vi ankommer som udgangspunkt 1 time før vi skal spille. 

Vi bruger ca. 4-6 m2 og har brug for adgang til almindelig 240V strøm. Opstilling tager ca. 30 min. ved gode adgangsforhold. Det er ikke et ubetinget krav, men det gør vores job rarere, hvis der er et lokale eller et sted, vi kan være i pauserne.


 

Afregning:

Afregning sker som udgangspunkt kontant ved arrangementets afslutning. Check betragtes ikke som kontant betaling, med mindre andet er aftalt.

 

Vi er altid til at tale med - skriv for et uforpligtende tilbud!